Find us on Facebook
Follow us on Twitter
Get the Flash Player to see this player.
За нас | Профил

Компанията ERGON MEK CO е новосъздадена въвеждащо,
търговска компания, която предлага продукти, свързани
оборудване за заведения за хранене, ресторанти, хотели,
хранително-вкусовата промишленост и касапи.Сите наши производи, над 2000 Кодексот е
високи стандарди и ги исполнуваат сите барања
ISO & HACCP.

Нашата компанија гаранции, за повеќето производи
директна испорака до вашиот место, во сопственост на медиумите
транспорт.

Ние сме на ваше располагање за да се организира и
оствариме заедно најмногу одржливи решенија за
вашата опрема.

Очекуваме да ги планираат заедно свој
деловен простор врз основа на одличната ергономија &
естетика.

Copyright © 2016 Ergon Mek All rights reserved.Powered by Softways S.A.